Over Meiboom vastgoed

Geworteld in vastgoed

Al onze medewerkers zijn door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende vastgoedmakelaars en hebben hun sporen in de Antwerpse vastgoedmarkt reeds verdiend.

De sterke punten van het kantoor zijn de actieve inzet van deze professionals en de individuele benadering die elke klant zal ervaren bij het ganse proces dat bij (ver)kopen en (ver)huren komt kijken.

De activiteiten van het kantoor richten zich voornamelijk op de verkoop en de verhuur van residentieel vastgoed. Uiteraard behoort een waardebepaling van uw eigendom tot de kerntaken van Meiboom Vastgoed.

Geworteld in de antwerpse regio

Het kantoor van Meiboom Vastgoed vindt u aan de Lodewijk van Berckenlaan 167 op de grens Borgerhout - Berchem. Mede door deze centrale ligging kan Meiboom Vastgoed prat gaan op een diepgaande marktkennis,  o.a. in Berchem, Borgerhout, Deurne, Borsbeek, Antwerpen-Stad, Wilrijk, Mortsel en omgeving.

Geworteld in traditie

Het plaatsen van een meiboom op de nok van het dak is een traditie die teruggaat tot de Middeleeuwen. Zelfs vandaag nog willen vele bouwers met dit oude gebruik voorspoed en geluk afroepen over hun nieuwe huis. De meiboom staat daarbij symbool voor stevigheid en duurzaamheid van de woonst.

De visie van Meiboom Vastgoed sluit naadloos aan bij die traditie: het onophoudelijk streven om voor onze klanten de best mogelijke vastgoedoplossingen aan te reiken waar alle betrokken partijen hun voordeel en tevredenheid uit kunnen putten.

De aanpak van Meiboom Vastgoed is efficiƫnt in zijn eenvoud. De zorg voor tevreden klanten geldt al eeuwenlang als de beste reclame. Sven, Gilles, Ellen en Luc staan er persoonlijk garant voor dat ook deze traditie in ere gehouden wordt.